De leukste dansschool voor kinderen vanaf 3 jaar!

REGLEMENT• Voor het lidmaatschap geldt een eenmalig inschrijfgeld van € 12, 50.

• We maken gebruik van maandelijkse automatische incasso. Het inschrijfgeld van € 12,50 wordt bij de eerste afschrijving automatisch afgeschreven. We werken met een gemiddeld aantal lessen per jaar. Dit aantal staat gelijk aan het aantal onderwijsweken minus ongeveer 5 lessen die door overmacht uit kunnen vallen. Deze lessen worden niet vergoed en kunnen niet worden ingehaald. Het aantal lessen wordt gedeeld door 12 maanden en zo ontstaat het maandbedrag. Alle vakanties en feestdagen zijn er afgehaald. Ook in de zomervakantie zijn wij dus dicht, ter tegemoetkoming hiervan betaald u in het 3e kwartaal van het jaar niet het volledige maandbedrag.

• VOORWAARDEN BIJ STORNO’S:

1e herinnering:In het geval van storno’s brengen wij € 2,50 administratiekosten in rekening.

2e herinnering:Na twee maal storno’s brengen wij € 5,- administratiekosten in rekening.

3e herinnering:Na drie maal storno’s brengen wij € 10,- administratiekosten in rekening en wordt de vordering uit handen gegeven aan een gerecht deurwaarderskantoor, met alle voor uw rekening bijkomende kosten. In dit geval zijn wij tevens genoodzaakt uw zoon/dochter de danslessen te ontzeggen.

• Op tijd aanwezig zijn voor aanvang van de les is belangrijk. Als er tijdens een  groepsles minder dan vijf personen aanwezig zijn, dan heeft de docente het recht de les ter plekke te annuleren. Deze les kan dan ook niet meer ingehaald worden. Om teleurstellingen te voorkomen vragen we je dan ook dringend om TIJDIG af te bellen als je een keer niet kunt komen.

• Als je door verandering van leeftijd in een andere contributie categorie valt, wordt dit vanzelf door Twice! Dansstudio veranderd.

• Lidmaatschap opzeggen dient  SCHRIFTELIJK VIA EEN OPZEGBRIEF te gebeuren.  Mail of stuur deze schriftelijke opzegging op naar Twice! Dansstudio . (Vergeet dit niet, anders loopt het lidmaatschap onnodig door!) Er geldt een opzegtermijn van één maand. Als de schriftelijke opzegging binnen is , geldt de daaropvolgende maand als opzegtermijn . Voorbeeld: u zegt op: op 09 april 2011, dan is mei de laatste maand die wordt afgeschreven

Nadat wij u schriftelijke opzegging hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging.

Alvorens er van een opzegging sprake kan zijn, dienen alle achterstallige bedragen betaald te zijn.

Als u of uw zoon/dochter opzegt wilt u dan niet vergeten dit ook te melden aan de betreffende dansdocent. Dan is zij ook op de hoogte en ontstaan er geen misverstanden.

• Wat houdt de wachtlijst in? Kinderen die op de wachtlijst komen te staan voor een groep, staan daar voor onbepaalde tijd op. Het is voor ons niet mogelijk aan te geven wanneer het kind kan komen dansen. U kunt tussentijds wel contact met ons opnemen. Zodra wij plaats hebben in de groep krijgt u een brief of telefoontje van ons.

•Twice! Dansstudio behoudt zich het recht voor de tijden en tarieven te wijzigen.

•Twice! Dansstudio is niet aansprakelijk voor lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen tijdens de les, een demonstratie of voorstelling.

•Twice! Dansstudio is bereikbaar op  dinsdag ,woensdag en vrijdag van 9.00 – 11.00 uur

(06-17980480)

U kunt ten alle tijden de voice-mail inspreken. Ook kunt een email sturen. (info@twicedansstudio.nl)Contributie lidmaatschap :

   

 

3 t/m 12 jaar:         € 18,00 per maand

13 jaar en ouder:    € 21,00 per maand

eenmalig inschrijfkosten : € 12,50